Ha en god sommerferie!

Dommere og salen ser på vinneren

Hallagerbakken skole avsluttet skoleåret med finale i talentiaden torsdag 21.6.18. Vinnerne av finalen var Wilma fra 6.trinn med sang akkompagnert med ukulele.

Årets vinner av talentiaden

I pauseinnslaget fikk vi også et gjensyn med "the iron spider" som danset til stor jubel fra salen.

The iron spider i aksjon

Årets miljøpris gikk til 5.trinn som har vist en god forbedring i å holde klasserommet ryddig og tømme søppelet sitt ifølge skolens vaskepersonal.

På samlingen ble årets Nysgjerrigperdeltakere hedret. De hadde i år prosjekt om inneklimaet i egne klasserom, og hvordan det påvirket læringsevnen. Elevene fant ut at luften i de to klasserommene lå innenfor anbefalte grenser på både oksygenmengde og temperatur.

Vi ønsker med dette alle en avslappende ferie, med mye sol, is, bading og bøker.

Innslaget i sang i finalen
Innslaget i åpen klasse i finalen