Ha en god sommerferie!

Finalistene i talentiaden

Hallagerbakken skole avsluttet skoleåret med finale i talentiaden fredag 21.6.19. Vinneren av finalen var Laila fra 6.trinn som hadde en flott dans.

I pauseinnslaget fikk vi også et gjensyn med Viktor som tok med seg salen i en felles dans.

Årets miljøpris gikk til 5.trinn som har vist en god forbedring i å holde klasserommet ryddig og tømme søppelet sitt ifølge skolens vaskepersonal.

På samlingen ble årets Nysgjerrigperdeltakere hedret. De hadde i år prosjekt om sosiale medier og hvorfor barn og voksne er så interessert i det. Elevene fant ut at de unge var mest interessert i å få likes og kommentarer, mens de eldre ville følge med på hva venner og familie holdt på med.

Vinnerne av sponsorløpet til barnekreftforeningen ble også kåret. Det ble i år 4.trinn og 5.trinn. Til sammen har alle elevene på de to trinnene løpt over 1100 km. Det tilsvarer 26 maratonløp! For en utrolig innsats!

Vi ønsker med dette alle en avslappende ferie, med mye sol, is, bading og bøker.

Vinneren av talentiaden
Nysgjerrigperene får utdelt diplom